Kalendari i takimeve dhe i seancave

Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme

E Hënë, 02.10.2017 10:00

Rendi i ditës


1. Debat parlamentar lidhur me "Parimet programore të Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021".