Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 17.10.2017 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 6.10.2017;
3. Diskutim lidhur me programin legjislativ dhe prioritetet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, i ftuar z.Kujtim Gashi, ministër i MKRS;
4. Diskutim rreth planit të punës së Komisionit për sesionin vjeshtor;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali