Ligjet sipas emrit

Sh
 • Shėndetėsi(2012/04-L-125)
 • Shėndetėsi publike(2007/02-L-78)
 • Shėndetėsinė(2004/4)
 • Shėndetėsinė, ndryshim dhe potėsim i Ligjit pėr shėndetėsi(2008/03-L-124)
 • Shėndetin mendor(05/L-025)
 • Shėndetin riprodhues(2006/02-L76)
 • Shėrbime kėshilluese pėr bujqėsi dhe zhvillim rural(2011/04-L-074)
 • Shėrbime sociale dhe familjare, ndryshim dhe (2011/04-L-081)
 • Shėrbimet e shoqėrisė informatike(2011/04-L-094)
 • Shėrbimet postare(2010/03-L-173)
 • Shėrbimet private tė sigurisė(04/L-004)
 • Shėrbimin civil tė Republikės sė Kosovės(2010/03-L-149)
 • Shėrbimin e jashtėm tė Republikės sė Kosovės(2008/03-L-122)
 • Shėrbimin gjeologjik tė Kosovės(04/L-232)
 • Shėrbimin konsullor tė misioneve diplomatike dhe konsullore tė Republikės sė Kosovės(2008/03-L-125)
 • Shėrbimin mjekėsor emergjent(05/L-024)
 • Shėrbimin nė Forcėn e Sigurisė sė Kosovės(2008/03-L-082)
 • Shėrbimet e shoqėrisė informatike(2005/02-L23)
 • Shėrbimet Postare(2003/37)
 • Shėrbimet sociale dhe familjare(2005/02-L17)
 • Shfrytėzimin, administrimin dhe mirėmbajtjen e ndėrtesave nė bashkėpronėsi (2009/03-L-091)
 • Shitjen e banesave pėr tė cilat ekziston e drejta banesore(2011/04-L-061)
 • Shitjen e banesave pėr tė cilat ekziston e drejta banesore, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.04-L-061(04/L-247)
 • Shoqėritė tregtare, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.02-L-123(04/L-006)
 • Shoqėritė tregtare(2007/02-L123)
 • Shpėrbėrje e Trupave Mbrojtėse tė Kosovės(2008/03-L083)
 • Shpronėsimin e pronės sė paluajtshme (2009/03-L-139)
 • Shpronėsimin e pronės sė paluajtshme(2010/03-L-139)
 • Shpronėsimin e pronės sė paluajtshme, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr. 03/L-139(2010/03-L-205)
 • Shtetėsinė e Kosovės(2008/03-L-034)
 • Shtetėsinė e Kosovės(2013/04-L-215)
 • Shtetėsinė e Kosovės, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03-L-034(2011/04-L-059)
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com