Të Gjitha lajmet

U konstituua Legjislatura VII e Kuvendit të Republikës së Kosovës

26.12.2019

Me 75 vota për, kryetar i ri i Kuvendit u zgjodh deputeti nga radhët e Vetëvendosjes, Glauk Konjufca. Nënkryetarë të Kuvendit u zgjodhën: Arbërie Nagavci (Vetëvendosje), Kujtim Shala (LDK), Memli Krasniqi (PDK), Sllavko Simiq (LS) dhe Fikrim Damka (komunitetet pakicë joserbe)