Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Hënë, 27.03.2017Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e martë, 28 mars 2017 lexo më shumë
  • E Hënë, 27.03.2017Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit Kuvendi këtë javë mbanë dy seanca plenare. Të enjten shqyrtohen një varg projektligjesh, ndërsa të premten zhvillohen dy debate dhe një interpelancë lexo më shumë
  • E Hënë, 27.03.2017Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut... Komisioni i rekomandon Kuvendit rishpalljen e konkursit për pesë pozitat e zëvendësit të Avokatit të Popullit lexo më shumë
  • të gjitha lajmet
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com