E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 16.10.2017 16:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 15.10.2017 12:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 15.10.2017 10:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.10.2017 15:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.10.2017 17:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.10.2017 12:05

  Kryesia e Kuvendit