Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 13.09.2018 17:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.09.2018 16:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.09.2018 14:51

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.09.2018 12:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.09.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 11.09.2018 16:17

  Kryesia e Kuvendit