Komisioni për Punë të Jashtme

 • E Enjte, 20.04.2017 14:00
 • Takimi Elmi Reçica - Jean Paul Wahl Salla: N204
 •  

Elmi Reçica- Kryetar i Komisionit për Punë të Jashtme, Puhie Demaku, anëtare dhe Teuta Rugova, zv/kryetare e Komisionit, presin në takim shefin e Misionit për Evropë në Asamblenë Paramentare të Frankofonisë, senatorin Jean Paul Wahl

 

 

 • E Mërkure, 12.04.2017 14:00
 • Takim koordinues i komisioneve parlamentare mbi procesin e dialogut Kosovë-Serbi Salla: S-II
 •  
 • E Mërkure, 12.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

Takim i Komisionit me z. Zahir Tanin, Përfaqësues Special i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)

 

 

 • E Enjte, 06.04.2017 09:30
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

Takim me Ndihmës Sekretarin për Evropë nga MPJ e Pakistanit z. Zaheer Janjua dhe Sekretarin e Parë nga Ambasada e Pakistanit në Ankara z. Ummer Siddique

 

 • E Marte, 04.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 3 shkurt, 8 shkurt në ora 13:00, 8 shkurt në ora 14:30, 13 shkurt 2017 si dhe 2 mars 2017;
3. Miratimi i raportit nga Samiti i komisioneve parlamentare për punë të jashtme;
4. Miratimi i informatës nga vizita zyrtare në Republikën e Shqipërisë;
5. Bashkëpunimi me Asamblenë Parlamentare të NATO-së;
6. Të ndryshme;
    • Diskutim lidhur me vizitat zyrtare të Komisionit.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore e Komisionit Email-i: [email protected] Telefoni: 038/211-850