Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

E Mërkure, 05.04.2017 10:00 në sallën S-II

R E N D I  I  D I T Ë S

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së Komisionit për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë me datë 27 mars 2017
3. Takim pune me anëtaret e Projektit të Binjakëzimit: z. Daniel Mondekar, ish-anëtar i Komisionit për Stabilizim Asociim BE-Kroaci dhe z. Laszlo Juhasz, Shef i Sekretariatit të Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit Kombëtar të Hungarisë, dhe ish-shef i Sekretariatit të Komitetit Parlamentar BE-Hungari
4. Raportimi i Ministres së Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha
5. Raportimi i Ministres për Integrime Evropiane, znj. Mimoza Ahmetaj
6. Raportimi i Ministres së Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami
7. Raportimi i Ministrit për Zhvillim Ekonomik, z. Blerand Stavileci
8. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes, ndërsa pas përfundimit të saj, do të ketë deklaratë për media)