Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 10.10.2017 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Konstituimi i Komisionit

 

Procesverbali