Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Hënë, 09.10.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Konstituimi i Komisionit,

 

Procesverbali