Ligjet sipas emrit

K
 • Kėrkesat teknike pėr produkte dhe vlerėsim tė konformitetit(04/L-039)
 • Kėrkesat teknike pėr produkte dhe vlerėsim tė konformitetit, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.02/L-20(2009/03-L-092)
 • Kėshillin e Pavarur Mbikėqyrės tė Shėrbimit Civil tė Kosovės(2010/03-L-192)
 • Kėshillin e sigurisė sė Kosovės(2008/03-L-050)
 • Kėshillin ekonomiko-social(04/L-008)
 • Kėshillin Gjyqėsor tė Kosovės(2010/03-L-223)
 • Kėshillin Gjyqėsor tė Kosovės, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.03/L-223(05/L-033)
 • Kėshillin Gjyqėsor tė Kosovės, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03/L-223, i ndryshuar dhe plotėsuar me ligjet nr.05/L-0(05/L-094)
 • Kėshillin Prokurorial tė Kosovės(2010/03-L-224)
 • Kėshillin Prokurorial tė Kosovės, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.03/L-224(05/L-035)
 • Kadastėr(04/L-013)
 • Kadastrin(2003/25)
 • Kadastrin, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.2003/25(2007/02-L-96)
 • Kamatė-vonesat nė transaksionet tregtare(05/L-110)
 • Kėrkesat teknike pėr produkte dhe vlerėsim tė konf(2005/02-L20)
 • Kimikate(2007/02-L116)
 • Kimikate(04/L-197)
 • Kinematografia(2004/22)
 • Klasifikimin e informacioneve dhe verifikimin e sigurisė(2010/03-L-178)
 • Kodi doganor dhe akcizat(2008/03-L-109)
 • Kodi i drejtėsisė pėr tė mitur(2010/03-L-193)
 • Kodi i procedurės penale(2012/04-L-123)
 • Kodi i Procedurės Penale tė Kosovės, ndryshim plotėsim(2008/03-L-003)
 • Kodi Penal i Kosovės, ndryshim plotėsim(2008/03-L-002)
 • Kodi penal i Republikės sė Kosovės(2011/04-L-082)
 • Kodi Penal, ndryshim dhe plotėsim i Kodit Penal nr.04-L-082(2012/04-L-129)
 • Kodit doganor dhe akcizave, ndryshim dhe plotesim (2011/04-L-099)
 • Komisionin e Pavarur pėr Media dhe Transmetim(2005/02-L-15)
 • Komisionin e Pavarur pėr Miniera dhe Minerale nė Kosovės, ndryshimi i Rregullores sė UNMIK nr.2005/2(2008/03-L-081)
 • Komisionin e Pavarur tė Mediave(2011/04-L-044)
 • Kompensimin e viktimave tė krimit(05/L-036)
 • Kompetencat e gjyqtarėve dhe prokurorėve tė EULEX-it(2008/03-L-053)
 • Kompetencat e zgjeruara pėr konfiskimin e pas(2012/04-L-140)
 • Kompleksi Pėrkujtimor “Adem Jashari” nė Prekaz-Me(2004/39)
 • Komponentin rezervė tė Forcės sė Sigurisė sė Kosovės(2010/03-L-213)
 • Komunikimet elektronike(2011/04-L-109)
 • konfliktet administrative(2010/03-L-202)
 • Konkurrenca(2004/36)
 • Konsumatori(2004/17)
 • Kontabilitet, raportim financiar dhe auditim(04/L-014)
 • Kontrollin dhe mbikėqyrjen e kufirit shtetėror(2011/04-L-072)
 • Kontrollin dhe mbikėqyrjen e kufirit shtetrorė, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr. 04-L-072(2013/04-L-214)
 • Kontrollin e duhanit(2012/04-L-156)
 • Kooperativat Bujqėsore(2003/9)
 • Kooperativat e bujqėve, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.2003/9(2008/03-L-004)
 • Kryqin e Kuq tė Republikės sė Kosov(2010/03-L-179)
 • Kualifikimet kombėtare(2008/03-L-060)
 • Kufijtė administrativ komunal(2008/03-L041)
 • Kujdesi shėndetėsor(2004/38)
 • Kujdesi shėndetėsor emergjent(2006/02-L50)
 • Kundėr korrupcionit(2004/34)
 • Kundėr shpifjes dhe fyerjes(2006/02-L-65)
 • Kundėrvajtje(05/L-087)
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com