Të Gjitha lajmet

Kryeparlamentari Daci viziton Kuvendin Komunal të Prishtinës

24.03.2004

Bashkë me kryeparlamentarin do të jenë edhe anëtarët e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës

Kryeparlamentari Daci me bashkëpunëtorë vizitoi Çabrën

23.03.2004

Daci ngushëllon familiarët e fëmijëve të mbytur në Ibër dhe zotohet se institucionet e Kosovës do të bëjnë të pamundurën që t’ia kthejnë Kosovës rehatinë <BR>Banorët e Çabrës ankohen për provokimet e njerëzve të armatosur të fshatrave serbe perreth, por shprehen shumë të vendosur të mos largohen nga fshati i tyre

Të enjten, më 25 mars Kuvendi debaton për gjendjen në Kosovë

22.03.2004

Nga debati i deputetëve nxirret një mesazh&nbsp;i qartë për qytetarët për përballimin e gjendjes së krijuar pas protestave të 17 dhe 18 marsit.&nbsp;

Kryeparlamentari Daci priti Myftiun e Kosovës, Naim Tërnava

22.03.2004

Interes i përbashkët për shtensionimin e gjendjes në Kosovë <BR>Dhuna ndaj pronës së qyetarëve dhe ndaj objekteve të kultit nuk është në traditën e shqiptarëve <BR>Mbështetje institucioneve të Kosovës në zgjidhjen e problemeve

Kuvendi i Shqipërisë për protestat në Kosovë

18.03.2004

Kuvendi i Kosovës mori sot nga Kuvendi i Shqipërisë një Deklaratë për ngjarjet e fundit në Kosovë