Lajmet e fundit

Kryesia e Kuvendit: Kuvendi mban seancën plenare të radhës të enjten, më 19 maj  

e hënë, 16.05.2022

Kryetari Glauk Konjufca: Ukshin Hoti do të kujtohet sa të ketë komb shqiptar

e hënë, 16.05.2022

Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione 

e hënë, 16.05.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!