Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca priti në takim ambasadorin e Francës, Olivier Guérot  

e martë, 04.10.2022

Sekretari i Parlamentit të Austrisë, Harald Dossi, mori pjesë në Punëtorinë për Demokraci në Kuvendin e Kosovës

e martë, 04.10.2022

Nga takimi i Komisionit për Punë të Jashtme me delegacionin  e administratës së Parlamentit të Republikës së Austrisë

e martë, 04.10.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!