Kuvendi i Republikës së Kosovës

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

16.03.2023

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, nën drejtimin e kryetares Fatmire Kollçaku, në mbledhjen e sotme, shqyrtoi në parim Projektligjin Nr. 08/L-220 për çmimin e produkteve medicinale.

Pas diskutimeve, komisioni miratoi në parim në uninamitet të plotë këtë projektligj, i cili do të procedohet për në seancë plenare.