Kuvendi i Republikës së Kosovës

Aktivitetet e transparencës së Kuvendit

Kuvendi hap dyert për diasporën

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Germin, ka hapur sot dyert për diasporën shqiptare, pjesëmarrës nga 22 shtete të ndryshme të botës, për të dëgjuar kërkesat e tyre në drejtim të legjislativit kosovar por edhe qeverive të tre shteteve.

Kuvendi hap dyert për diasporën

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Germin, ka hapur sot dyert për diasporën shqiptare, pjesëmarrës nga 22 shtete të ndryshme të botës, për të dëgjuar kërkesat e tyre në drejtim të legjislativit kosovar por edhe qeverive të tre shteteve.

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarë të Podujevës E Premte, 11.05.2018

Deputetët: Ahmet Isufi, Enver Hoti, Fidan Rekaliu, Saranda Bogujevci dhe Salih Salihu, u janë përgjigjur qytetarëve të Podujevës në pyetjet e shtruara dhe shqetësimet e ngritura Në vazhdën e aktivitetit "Ditët e Kuvendit", sot në Teatrin e Qytetit "Avdush Hasani" në Podujevë, qyetarët e këtij qyteti kanë bashkëbiseduar me deputetë të Kuvendit dhe u kanë adresuar pyetje të shumta, që nga problemet e infrastrukturës lokale, deri te proceset e rëndësishme shtetërore.

Të premten mbahet takim i deputetëve me qytetarët e Podujevës

Në vazhdën e aktivitetit "Ditët e Kuvendit", të premten, më 11 maj 2018, mbahet takimi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës me qytetarë të Podujevës

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Gjakovës

Mbi 150 qytetarë të Gjakovës i janë përgjigjur sot ftesës së Forumit për Transparencë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, për të diskutuar me deputetët që vijnë nga ky rajon dhe më gjerë.